Silkeborg-spiller om straffe: Fatter ikke det blev dømt

Det blev heller ikke fredag aften hjemme mod FC Vestsjælland, at Silkeborg skulle hente sæsonens første sejr.

Ikke en gang et enkelt point blev det til for holdet fra Søhøjlandet, der ellers dominerede store dele af opgøret, men til slut måtte se sig slået med 1-2.

Den afgørende scoring blev sat ind af Rasmus Festersen efter et noget tyndt dømt straffespark, som Silkeborg-spillerne omtalte det efter nederlaget:

- Jeg fattede ikke, at det blev dømt. Der var lidt kropskontakt, men det er der jo i fodbold, siger Nicolaj Ritter, som straffesparket blev dømt imod efter tæt opdækning af Vestsjælland-angriberen Joel Tshibamba.

Kampens dommer Michael Johansen får heller ikke megen opbakning fra hjemmeholdets enlige målscorer i fredagens kamp, Nicolaj Agger:

- Der var ikke straffespark, som jeg så det. Det er anden uge i træk, at kendelserne ikke går vores vej, men denne gang kan jeg ikke sidde det overhørigt, udtaler Silkeborg-angriberen.

Efter et omdiskuteret straffespark i sidste runde mod FC Midtjylland, var Jesper Sørensen ærgerlig over igen at skulle tale om dommerkendelser:

- Vi spillede faktisk rigtig godt og kom frem til mange muligheder, men alligevel bliver kampens tema et straffespark, der ikke skulle være blevet dømt.

- Det er jeg rigtig ked af, udtaler en tydeligt skuffet Silkeborg-træner.

Fredagens nederlag til FC Vestsjælland isolerer Silkeborg yderligere i bunden af Superligaen, hvor Jesper Sørensens tropper blot har hentet fire point i 12 kampe.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip