Silkeborg-træner: Vi mangler kvalitet

Silkeborg er stadig uden en eneste sejr i Superligaen, siden oprykningen i sommer. Mod Randers FC på AutoC Park tabte de rødklædte silkeborgensere 0-1 på et sent indkasseret mål.

Ifølge Silkeborgs cheftræner Jesper Sørensen var præstationen som helhed ikke værd at skrive hjem om.

- Vi havde ikke den kvalitet i de elementer af spillet, som afgør kampe på det her niveau. Vi havde egentlig chancer nok, men vi spillede bare ikke på et særligt højt niveau, og vi gav alt for mange chancer væk, siger Jesper Sørensen.

Særligt første halvleg var cheftræneren utilfreds med. Her var spillet præget af frygten for at fejle. Anden halvleg var bedre og mere lige, men Viktor Lundbergs mål få minutter før tid kunne Silkeborg ikke forhindre.

- Jeg håber ikke, at det skal til at være en tendens med at indkassere sene mål. Nu har vi gjort det i to kampe i streg.

- Igen var det på en stor fejl fra vores side, så vi mangler både kvalitet i det defensive og i det offensive, fortæller Jesper Sørensen.

Og otte kampe uden sejr sætter sine tydelige spor i Silkeborg-spillerne. Selvom der har været gode elementer i de foregående kampe, indrømmer Jesper Sørensen, at nederlaget var et skridt i den forkerte retning, hvilket Silkeborgs målmand Kasper Jensen er enig i.

- Vi må bare kigge indad, men der skal graves dybt i øjeblikket. Det havde været en helt anden følelse at gå ind i en ny træningsuge med et nyt point til kontoen, så det er meget bittert lige nu, siger Silkeborgs keeper.

Både Jesper Sørensen og Kasper Jensen maner dog til besindighed. Der er stadig mange point at spille om endnu, og der er stadig tro på, at arbejdet går i den rigtige retning.

- Selvom det er en floskel, så handler det om at fortsætte med at arbejde, som vi gør nu. Og det er ikke bare for at klappe mig selv og de andre på skulderen, for det giver ikke mening.

- Men vi har stadig troen og håbet på, at pointene skal komme. Nu skal vi til at hanke op i os selv og vise, at vi kan sætte handling bag ordene, siger Kasper Jensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip