Silkeborg-træner: Vi tabte til et bedre hold

På hjemmebanen Mascot Park tabte Silkeborg mandag aften 0-4 til FC København. Ifølge Silkeborgs cheftræner Kim Poulsen var FCK bedst på dagen.

Silkeborg var godt med i opgørets første 30 minutter og producerede et par gode chancer, men Christian Poulsens hovedstødsmål satte gang i gæsterne, og herefter var der ikke meget plads til hjemmeholdet.

- De første 35 minutter var jeg godt tilfreds med. Her viste vi godt spil og holdt FCK fra fadet. Og så ærgrede det mig meget, at vi gav nogle nemme mål væk.

- Det var faktisk alle fire mål, som de fik efter vores fejl. Det første var efter et hjørne, som vi ikke skulle have givet dem. Og så var vi pludselig nede med et mål, og i anden halvleg er FCK bare bedre end os, siger Kim Poulsen.

Ifølge Kim Poulsen havde FCK et generelt højere niveau, som dræbte kampen for det hårdt kæmpende hjemmehold. Poulsen forsøgte sig ellers med et par udskiftninger i pausen for at give lidt ny energi til holdet.

- Vi forsøgte at satse med en dobbeltudskiftning. Det var ud fra devisen, at nu må det bære eller briste. Men jeg synes trods alt, at vi døde med danseskoene på, selvom det endte 0-4.

Silkeborgs angriber Nicolaj Agger mente, at det var en skuffende kamp.

- Vi havde sat næsen op efter point. Og vi har tidligere spillet tætte kampe mod FCK. Og vi tabte på baggrund af personlige fejl. Vi burde nok have satset mere og sat bolden mere på spil, fortæller Agger.

I næste runde skal Silkeborg møde FC Midtjylland på MCH Arena. Kampen spilles fredag 17. april klokken 18.30.

/ritzau/

 

Dagens Gossip