Silkeborg: Vi er gode på midten - men mangler i felterne

Fredag aften fyldte et omdiskuteret straffespark en del i Silkeborg-lejren, der led sæsonens ottende nederlag efter 1-2 hjemme mod FC Vestsjælland.

Rasmus Festersens scoring fra pletten, der blev opgørets sidste, ændrede dog ikke på, at Silkeborg igen ikke formåede at udnytte dominans midt på banen til at få sat point ind på den noget slunkne konto.

Blot syv mål og fire point er det blevet til for det rødklædte hold fra Søhøjlandet. Ifølge topscorer Emil Scheel må han selv og holdkammeraterne vende blikket indad for at finde svar på den ringe start.

- Vestsjælland fik et straffespark, som vi er uenige i, men det ændrer ikke på, at vi ikke får sparket boldene ind - mig selv inklusivt, lyder det fra Scheel.

Han bliver bakket op af fredagens enlige målscorer for Silkeborg, Nicolaj Agger, der også peger på de manglende scoringer.

- Lige nu er vi ikke kyniske nok i forhold til niveauet. Vi får ikke scoret nok mål og får ikke lukket de kampe, som vi ellers har domineret, vurderer angriberen.

Det er dog ikke kun oppe foran, at Silkeborg har haltet.

- Vi har måske også manglet noget kynisme i forhold til at lukke af i vores eget felt, siger Emil Scheel.

- Mellem felterne har vi spillet rigtig godt, men det er desværre ikke der, hvor fodboldkampene bliver afgjort, siger Emil Scheel, der efter fredagens nederlag humpede rundt med en øm ankel efter en hård tackling fra Oliver Lund.

Selvom Silkeborg-spillerne har mødt modgang og har bidt i græsset som Emil Scheel, så nægter holdets træner, Jesper Sørensen, at blive liggende.

- Vi skal rejse os igen - det er vi nødt til. Vi har fået mange til kæben, men vi ligger ikke endnu, fastslår Jesper Sørensen.

Trods fighterviljen, så er Silkeborg virkelig ude i tovene med syv point op til Esbjerg på tabellens 10. plads, der endda har en kamp i baghånden.

/ritzau

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip