Silkeborgs fremtid i høring

Hvordan kommer det til at se ud i fremtiden, der hvor du bor?  Hvordan skal dit lokalområde og Silkeborg Kommune udvikle sig de næste 12 år? Det spørgsmål har byrådet et svar på i Forslag til Kommuneplan 2013-2025.

Forslag til Kommuneplan 2013-2025 er byrådets forslag til, hvor kommunen – Vores Silkeborg - skal bevæge sig hen - både på de store linjer, men også i det enkelte lokalområde. Og byrådet vil gerne høre borgernes mening om planerne.

- I byrådet vil vi gerne høre, hvad vores borgere mener om de tanker og visioner, vi har. Derfor vil jeg opfordre til, at borgerne sætter sig ind i planerne og kommer med bemærkninger og ændringsforslag, siger Hanne Bæk Olsen, som er borgmester i Silkeborg Kommune.

Der er også mulighed for at deltage i debatten på borgermøder i høringsperioden, som varer frem til 1. april. Det første borgermøde er kommuneplanmessen i Medborgerhuset på Bindslev Plads i Silkeborg torsdag 7. februar klokken 19-21.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip