Simon Kjær har fået bugt med rygskaden

Simon Kjær melder sig endegyldigt klar til fredagens EM-kvalifikationskamp i Beograd mod Serbien.

Lille-spilleren har siden torsdag i sidste uge været rygskadet.

- Det går fremad med ryggen. Den har fået det bedre natten over. Jeg trænede lidt med tirsdag, og det var første gang, at jeg spillede siden torsdag.

- Så jeg følte mig lidt stiv i kroppen efter træningen tirsdag, men min forventning er, at jeg kan træne normalt med nu, siger Simon Kjær.

Meldingen er god for landstræner Morten Olsen, der tirsdag aften som ventet modtog et afbud fra anfører Daniel Agger, der er lyskeskadet.

Agger og Kjær danner normalt midterforsvaret for Danmark. I Aggers fravær bliver Andreas Bjelland makker til Simon Kjær.

- Jeg har trænet godt, og jeg spillede 90 minutter i søndags for Twente, så jeg er klar til at spille, siger Bjelland og tilføjer:

- Mit og Simons samarbejde plejer at være fint. Nu kender vi efterhånden hinanden ret godt og kender hinandens automatismer rigtig godt, og vi supplerer også hinanden godt, så det ser jeg frem til.

I EM-kvalifikationen har Agger allerede misset kampene mod Armenien og Albanien på grund af skader, mens han var med i 0-1-nederlaget til Portugal.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip