Simon Kjær: Vi tog den armenske scoring med ro

For et år siden vandt Armenien hele 4-0 i København i en kamp, der kom til at koste det danske landshold chancen for at komme med til VM.

Søndag aften fik mange danske fodboldfans sandsynligvis et lille deja-vu, da armenierne bragte sig foran med 1-0 i Telia Parken. Det lykkedes dog danskerne at få reddet en 2-1-sejr hjem.

- Nej, det var ikke noget deja-vu. Vi holdt hovedet koldt, og fortsatte med at gøre de ting, vi skulle, for at komme frem til målchancer, siger Simon Kjær.

- Nu har vi fået en perfekt start på EM-kvalifikationen. I den seneste kvalifikation vandt vi kun én hjemmekamp.

- Vi skal helst vinde på hjemmebane og gøre det til et svært sted at spille for modstanderne. Den her sejr betyder også, at der vil komme flere tilskuere til vores næste hjemmekamp, vurderer Simon Kjær med henvisning til de 20.141 tilskuere, der gæstede Telia Parken.

Midterforsvareren fra Lille erkender, at det danske spil ikke ramte højeste niveau.

- Det er ikke vores bedste kamp. Vi prøver at gøre det, vi skal. Vi skal spille hurtigere, men det var nok i dag, siger han.

Simon Kjær måtte lade sig udskifte med en skade, inden Pierre-Emile Højbjerg og Thomas Kahlenberg med to scoringer sørgede for den danske sejr.

- Mit baglår spændte helt op ud af ingenting, og så kunne jeg ikke gøre andet end at trække stikket. Heldigvis fik jeg ikke nogen fibersprængning, siger han.

/ritzau/