Simon Kjær videre i CL-kvalifikationen med Lille

Skrevet af admin

|

06/08/2014

Dagens topnyheder

Landsholdets Simon Kjær rykkede tirsdag aften et skridt nærmere sin store drøm om at nå gruppespillet i Champions League.

Sammen med holdkammeraterne i franske Lille avancerede Kjær tirsdag aften til playoff-runden på bekostning af schweiziske Grasshoppers.

Lille gik videre med 3-1 samlet efter 1-1 i tirsdagens duel i Frankrig, hvor Amir Abrashi en overgang fik skabt et lille håb for Grasshoppers med udligningen til 1-1 efter en halv time. Florent Balmont havde bragt Lille foran et kvarter tidligere.

Det schweiziske håb forduftede efter pausen, da Daniel Pavlovic blev udvist med godt 20 minutter tilbage af opgøret. På det tidspunkt var det vanskeligt at se Grasshoppers levere det påkrævede comeback.

25-årige Simon Kjær har prøvet meget i fodboldkarrieren og blandt andet deltaget ved VM og EM med det danske landshold. Men en ting har manglet; gruppespillet i Champions League.

Kjær har det seneste år talt meget om, hvor brændende et ønske han har om at spille i Europas største klubturnering. Nu er det tæt på.

I tirsdagens øvrige kampe lykkedes det belgiske Standard Liege at vinde 2-1 i Grækenland over Panathinakos. Standard Liege er videre efter 0-0 i det første opgør.

Hviderussiske Bate Borisov fik vendt et 0-1-nederlag mod Debrecen til samlet avancement med en 3-1-sejr på hjemmebane. Det vigtige mål til 3-1 blev scoret i fire minutters overtid af Sergej Krivets.

Derudover er slovenske Maribor videre efter 2-2 ude mod Maccabi Tel Aviv. Maribor vandt 1-0 på hjemmebane.

Der trækkes lod til de kommende playoff-kampe på fredag.

/ritzau/