Simon Poulsen skifter til PSV Eindhoven

Fodboldlandsholdets venstreback Simon Poulsen skifter fra AZ Alkmaar til PSV Eindhoven på en toårig kontrakt. Det oplyser PSV på klubbens hjemmeside.

PSV har i denne sæson vundet den hollandske Æresdivision, og det var let for Simon Poulsen at sige ja tak til tilbuddet om at spille i Champions League næste sæson.

- Det er en stor mulighed, når mesteren beder dig om at komme til klubben.

- Jeg vil virkelig gerne hjælpe med at vinde endnu et mesterskab. Jeg vil arbejde hårdt, og jeg håber, jeg får min chance for at vise mit værd i PSV, siger Simon Poulsen til PSV TV.

Også klubbens tekniske manager Marcel Brands ser frem til at arbejde med den danske venstreback.

- Vi mister Abel Tamata efter denne sæson, og vi ønsker at have to muligheder i venstresiden med Jetro Willems og Poulsen.

- Han er en meget erfaren spiller, og det er perfekt at have ham og Willems. Han ville spille en stor rolle i truppen i kræft af hans karakter. Han kender også sproget, fordi han har været så lang tid i Holland.

- Han synes, det er en stor mulighed, og han blev meget begejstret, da jeg først gjorde tilnærmelser til ham. Derefter gik det meget hurtigt, siger Marcel Brands.

Simon Poulsen har spillet 29 kampe på det danske A-landshold, men han har aldrig for alvor sat sig fast på holdet siden debuten for over otte år siden i en kamp mod Tyskland.

I år har Simon Poulsen dog spillet begge landskampe, og han forventes også at blive udtaget til junis landskampe mod Montenegro og Serbien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip