Simonsen glæder sig over god Vejle-nyhed

Vejle Boldklub har skabt mange af de bedste fodboldspillere i Danmark.

Allan Simonsen, som blev årets fodboldspiller i Europa i 1977, har stadig et hjerte, som banker for den jyske fodboldklub, og han glæder sig overordentligt over, at klubben tirsdag aften meldte ud, at den er tæt på økonomisk redning.

- Jeg fulgte kampen om overlevelse hele aftenen, men måtte gå i seng inden det blev afsluttet, så det første, jeg gjorde til morgen, var at tjekke tekst-tv. Og der var heldigvis gode nyheder, siger Allan Simonsen til Ekstra Bladets hjemmeside.

Allan Simonsen har spillet i klubber som FC Barcelona og i Borussia Mönchengladbach, da den spillede en stor rolle i europæisk topfodbold. Men han kommer stadig ofte på det lokale stadion i Vejle, når 1. divisionsklubben spiller.

- Vejle Boldklub er en del af mig. Jeg startede der i en tidlig alder. Det er der, jeg har fået min fodboldopdragelse sammen med en masse gode venner. Vi er altid blevet godt behandlet, og klubben blev en del af mig, fortsætter han.

Vejle Boldklub mangler de sidste millioner kroner for at sikre en fuldstændig redning, men 18 af de nødvendige 20 millioner kroner er fundet.

En aftale med klubbens kreditorer og de investorer, som har transferrettigheder, mangler.

/ritzau/

 

Dagens Gossip