Simpsons medskaber døende: Giver formuer væk

Skrevet af Emma Kirstine Kejser

|

26/07/2013

Dagens topnyheder

Sam Simons familie er passet godt på. For med sine mange millioner har medskaberen af kult-serien Simpsons sørget godt for dem. Og siden der ingen sønner eller døtre er til, at have hans penge, så ved han ikke, hvad han skal bruge sine penge på, som han selv siger det.

Han har nemlig så mange penge, at han ikke ved hvordan han skal bruge dem. Han fortæller selv, at han slet ikke er interesseret i at bruge dem, derfor kaster han formuer efter velgørenhed.

Som de fleste måske havde regnet med, har han også sin egen fond, der støtter sultende mennesker og hunde.

Men her stopper hans godhed ikke. For selvom det kun er 5 måneder siden, Sam Simon fik sin diagnose, er han fastbesluttet på at gøre en massiv forskel, han ønsker nemlig også dyreforsøg helt ud af verden.

- Jeg vil have alle dyreforsøg helt stoppet. De gavner ikke nogen, og virker heller ikke. Veganisme er svaret på alle verdens og menneskehedens problemer, fortæller han ifølge Newser.

Det er dog ikke kun dyrene, som er hans favoritter, hans penge går nemlig også til Save The Children, den amerikanske udgave af Red Barnet, og Sea Shepherd Conservation Society, en organisation der kæmper for, at bevare koralrevene rundt om i verden.