Singler leder efter deres livs kærlighed på ferien

Solen skinner, hvidvinen er kølig, og humøret er højt! En ferie kan være en oplagt mulighed for en god flirt.

Men det er tilsyneladende ikke forhold, der begrænser sig til blot en aften, nat eller uge, danske singler er ude efter, når de holder ferie.

Du vælger selv den rolle, du spiller i et parforhold. Læs hvordan på IN.dk

Knap hver tredje single er nemlig på udkig efter deres livs kærlighed på ferien, mens hver femte tilsyneladende ikke blot holder fri fra arbejde, men også fra romantik og flirt, når de nyder en ferie.

Det viser en undersøgelse foretaget af hotelbookingportalen Hotels.com i samarbejde med datingsitet Match.com blandt 836 singler fra hele landet.

En ferieflirt er en klassiker, som de fleste nok har prøvet på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Men det er ikke nødvendigvis ’bare’ en flirt, som singler er på udkig efter, når de holder ferie.

Tværtimod er der rigtig mange singler, der rejser ud i verden med et håb om at møde den eneste ene.

Åbenhed og gode ferieflirts

Over halvdelen af de adspurgte singler tilkendegiver dog, at de ikke leder efter noget specifikt, men at de er åbne over for det, som ferien byder på.

Yderligere en femtedel vælger i forbindelse med ferien også at holde helt fri fra alt, hvad der hedder romantik og er således ikke på udkig efter hverken kærlighed, flirt eller andet i den boldgade.

Og mens knap hver tiende er helt frisk på en god flirt på ferien, så er der kun fem procent af deltagerne i undersøgelsen, der tilsyneladende er interesserede i, at et blink på tværs af hotelbaren bare skal blive til noget, der begrænser sig til en aften. 

- Ferien er ofte en god mulighed for at møde nye mennesker, have det sjovt og, måske, møde den eneste ene. De fleste er ofte mindre anspændte, og dermed mere åbne for nye indtryk og mennesker, når de holder ferie, og det kan være en god start på en flirt, som kan udvikle sig til mere, mener Yvonne Bonanati, der er senior PR-manager hos Hotels.com.

Er man singlekvinde og i øvrigt på udkig efter en singlemand til at dele livet med, kan man tilsyneladende passende tage på ferie, hvor der, efter alt at dømme, er overtal af mænd, der er på udkig efter den eneste ene.

Få tricket til at undgå jetlag på ferien på IN.dk

Således angiver knap hver tredje af de adspurgte singlemænd i undersøgelsen, at de er på udkig efter deres livs kærlighed, når de er på ferie, mens dette tilsyneladende blot gælder lidt over hver femte singlekvinde.

Af Juliane Olsen, IN.dk/Newsdesk Aller Media

 

Dagens Gossip