Skade holder Sturridge ude i fire uger

Tidligere på ugen måtte Liverpool-angriberen Daniel Sturridge trække sig fra den engelske landssamling på grund af en skade. Nu viser det sig, det ikke kun er landskampen mod Litauen fredag aften, han går glip af.

Ifølge det norske nyhedsbureau NTB venter der angriberen en pause på omkring fire uger.

Sturridge fik en skade i hoften i Premier League-nederlaget til Manchester United, men han forventede at være hurtigt klar. Skaden har dog vist sig værre end først antaget, og det ærgrer landstræner Roy Hodgson.

- Jeg er lidt skuffet over det med Daniel Sturridge, for da han kom hertil (landsholdslejren, red.) følte han ikke, at den lille skade, han havde, ville være et problem, siger Hodgson ifølge NTB.

Nyheden bliver næppe vel modtaget i Liverpool. Sturridge missede næsten fem måneder af denne sæson grundet en skadet, og i den periode havde Liverpool det meget svært offensivt.

Efter hans tilbagekomst har holdet fået gang i pointhøsten igen, så der er begrundet håb om en placering blandt de første fire i Premier League, som giver adgang til næste sæsons Champions League.

De næste fire uger spiller Liverpool vigtige kampe mod Arsenal, Newcastle og Hull i ligaen, mens der også venter en FA Cup-kvartfinale mod Blackburn.

Liverpool indtager øjeblikkeligt femtepladsen i Premier League med fem point op til Manchester United på fjerdepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip