Skadesramte Dortmund henter klubløs veteran

Skrevet af admin

|

20/11/2013

Dagens topnyheder

Champions League-finalisten Borussia Dortmund reagerer nu på striben af skader, der har ramt holdets forsvarsspillere i den seneste tid.

Den tyske storklub har skrevet kontrakt med den tidligere landsholdsspiller Manuel Friedrich, der glider ind i truppen i resten af denne sæson.

Det sker, efter at holdets store forsvarsprofil Mats Hummels kom til skade, da Tyskland tirsdag aften mødte England og er ude indtil januar.

Også kollegaen i midterforsvaret Neven Subotic og venstrebacken Marcel Schmelzer kæmper med skader, og det har tyndet gevaldigt ud i træner Jürgen Klopps valgmuligheder.

Det skal Manuel Friedrich nu rette op på. Den 34-årige forsvarer optrådt senest for Bayer Leverkusen, men har været klubløs siden udgangen af sidste sæson.

- Han råder over stor erfaring og har under træningen gjort et meget stærkt indtryk, siger Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc ifølge nyhedsbureauet dpa.

Manuel Friedrich er noteret for ni landskampe for Tyskland. Han spillede sin sidste landskamp, da Tyskland i februar 2008 mødte Østrig i en testkamp.

/ritzau/