Skadet Chelsea-stjerne går glip af spanske landskampe

Spaniens landstræner Vicente del Bosque må kigge langt efter midtbaneprofilen Cesc Fabregas i den kommende uges to landskampe.

Den ellers formstærke Fabregas har pådraget sig en forstrækning, og efter undersøgelser står det klart, at han ikke kan være med i EM-kvalifikationskampen mod Hviderusland på lørdag og testopgøret mod Tyskland tre dage senere.

- Selv om test har udelukket en fibersprængning, har han stadig en forstrækning, og lægestaben anbefaler, at han ikke spiller disse kampe, lyder det ifølge nyhedsbureauet AFP i en meddelelse fra det spanske fodboldforbund.

Del Bosque har ellers brug for alle mand i arbejdet med at genrejse det spanske landshold efter den skuffende VM-slutrunde og sidste måneds choknederlag til Slovakiet.

Også Barcelonas Andres Iniesta er ude med en skade, så det forventes, at landstræneren stiller med en midtbanetrekant bestående af Sergio Busquets, Santi Cazorla og Koke til mødet med hviderusserne.

Efter tre spillerunder topper Slovakiet Spaniens kvalifikationsgruppe med maksimumpoint ni. Spanierne og Ukraine følger efter med seks point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip