Skandale-musiker klovner rundt i retten

Trods alvorlige anklager om mordtrusler var AC/DC-trommeslageren Phil Rudd i hopla foran retsbygningen i den newzealandske by Tauranga.

Ikke nok med at han mødte for sent op, Rudd gøglede også rundt foran retsbygningen ved at hoppe op på ryggen af en af sine sikkerhedsvagter. Det skriver den newzealandske avis The New Zealand Herald.

Desuden beretter avisens journalister også om en kæk Rudd, der blinkede til dem og trommede en rytme med fingrene.

Den 60-årige trommeslager er sigtet for mordtrusler og besiddelse af metaamfetamin og marihuana. Hvis han kendes skyldig i anklagerne, er maksimumstraffen syv års fængsel.

Tidligere blev de mest alvorlige anklager om lejemord droppet på grund af manglende beviser.

Rudd skal næste gang i retten den 2. december, hvor hans band, AC/DC, tilfældigvis også udsender deres kommende album "Rock or Bust."

Men Rudd skal ikke regne med at tage trommestikkerne i hånden for bandet lige foreløbigt. Det fortalte AC/DC-guitaristen Angus Young tidligere på måneden til USA Today.

- Han er en fantastisk trommeslager, og han har gjort en hel masse for os. Men det lader til, at han har mistet jordforbindelsen. Han er ikke længere den Phil, vi tidligere kendte. Fra vores perspektiv kan jeg kun sige, at han er nødt til at få styr på sit liv, lød det fra Young.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip