Skanderborg indgår kontrakt for 120 millioner kroner til asfaltarbejde

Skanderborg Kommune og NCC Roads A/S har underskrevet kontrakt om et omfattende asfaltarbejde i kommunen. Omkring 120 millioner kroner bruger kommunen over de næste 15 år.

Aftalen omfatter asfaltarbejde på 500 kilometer vej og 73 kilometer stier udenfor byområderne. Det er kun vejene i de største byer, som ikke er med.

- Vi har længe haft behov for at forbedre vejenes tilstand, især efter de hårde isvintre de senere år. Med aftalen sikrer vi, at kommunens borgere vil opleve hurtige og markante forbedringer. Og så har vi lagt en langsigtet plan for vedligeholdelse, så vi ikke havner i en situation igen med veje i en alt for dårlig stand, siger en tilfreds borgmester, Jørgen Gaarde.

At kontrakten strækker sig over så lang en årrække er en fordel både for Skanderborg Kommune og for NCC Roads.

- Det giver en ro omkring driften, at vi er mere frie til selv at disponere over tid og ressourcer. NCC fører naturligvis løbende vejsyn overalt i kommunen og står på mål for kvaliteten, men når vi selv kan tilrette og langtidsplanlægge flere år frem, opnår vi den optimale udnyttelse af kræfterne, og det er med til at spare penge for skatteborgerne i Skanderborg Kommune, siger områdechef Lars Vester fra NCC Roads.

 

 

Dagens Gossip