Skidt nyt for Pytlick: Marianne Bonde er ude af EM

Tirsdagen har budt på skidt nyt for håndboldlandstræner Jan Pytlick.

Forsvarsspecialisten Marianne Bonde er dømt ude af EM i Ungarn og Kroatien senere på måneden på grund af den knæskade, hun pådrog sig i Golden League-kampen mod Frankrig søndag.

Det meddeler Dansk Håndbold Forbund (DHF).

En skanning har vist, at København Håndbold-spillerens bageste korsbånd i venstre knæ er beskadiget.

- Den besked er værre, end vi frygtede. Vi er utroligt kede af det - ikke mindst på Bondes vegne. Det er en stor svækkelse, for Bonde er en af de bærende kræfter i vores godt arbejdende midterforsvar, siger Pytlick i en pressemeddelelse.

Målvogter Sandra Toft blev ligeledes skadet i kampen mod Frankrig, men hun blev meldt EM-klar mandag.

De lyskeproblemer, som fik målvogteren til at gå til omklædning i utide, viste sig ikke at være noget, der kunne true hendes EN-deltagelse.

Bonde kom til skade tidligt i opgøret mod franskmændene. Den stærke stregspiller var igennem undersøgelser på sidelinjen umiddelbart efter skaden, og hun kunne gå relativt ubesværet i omklædningsrummet. Men desværre for det danske hold viste skaden sig værre end frygtet.

Sammen med den assisterende landstræner Ulrik Kirkely skal Pytlick nu finde ud af, hvem der skal afløse Marianne Bonde til EM, der begynder søndag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip