Skjern-keeper nyder matchvinderrolle efter sejr mod KIF

Skrevet af admin

14/04/2015

Mest læste i dag

Med otte scoringer var tårnhøje Nikolaj Markussen en offensiv nøglespiller i Skjern Håndbolds sejr på 27-26 over KIF Kolding København tirsdag aften.

Men i den anden ende blev målmand Søren Pedersen alligevel en matchvinder for Skjern i slutfasen. Tre minutter før tid reddede han et straffekast, og i det sidste sekund reddede han forsøget fra Torsten Laen, der var helt fri.

- Jeg har gennem en længere periode følt, at jeg kunne levere vigtige redninger i slutfasen, og det er dejligt at få matchvinderrollen i dag. Vi arbejder godt i målmandsteamet.

- I dag fik jeg et pusterum, da Kristoffer (Laursen, red) kom ind. Vi udnyttede alle de ressourcer, vi havde, siger Søren Pedersen.

Med sejren har både Skjern og KIF seks point for fire kampe i slutspilspulje 1, mens Team Tvis Holstebro kan gå i spidsen med syv point i tilfælde af sejr over Århus Håndbold onsdag aften.

- Nu er vi pludselig i en situation, hvor vi selv kan afgøre det, og nu går vi efter førstepladsen. Vi spiller mange kampe i øjeblikket, og det er resultatet af lang tids arbejde, der bærer frugt, når vi har momentum lige nu, lyder det fra Skjern-målmanden.

KIF Kolding København kunne have sikret sig pladsen i DM-semifinalen med en sejr tirsdag, men holdet var bagud i stort set hele kampen.

Særligt første halvleg var dårlig, mente Bo Spellerberg, der scorede fem gange i nederlaget.

- Vi spillede for dårligt i første halvleg og fik nogle dumme udvisninger. Vi var ikke gode nok til at dominere kampen, siger Spellerberg.

Han føler sig dog overbevist om, at KIF nok skal tage en af de to øverste pladser i puljen, der giver plads i DM-semifinalerne.

- Det ligger stadig til os og Tvis. Vi har to hjemmekampe og kan tage førstepladsen med sejre i dem. Slår vi Århus Håndbold næste gang, og Tvis hjemme slår Skjern, er der lagt op til en puljefinale mellem os og Tvis.

- Holder vi skruen i vandet, skal vi nok klare os videre, siger Spellerberg.

/ritzau/