Skønhed: Disse fire makeuptricks giver store øjne

Makeup er genialt til at fremhæve de områder i vores ansigt, som vi gerne vil have mere fokus på. Derfor kan du også bruge indholdet i din makeuppung til at skabe en illusion om, at dine øjne faktisk er større, end de er i virkeligheden.

Det er Jill Percia, der er skønhedsredaktør på Womenshealtmag.com, som giver sine fire bedste tips til dig, der gerne vil skabe store, flotte øjne med få midler.

Derfor er dine øjne hævede, se hvorfor på Femina.dk

1) Vælg en øjenskygge med glimmer

Når der er glimmer i din øjenskygge, så vil lysets refleksioner få dine øjne til at syne større og mere vågne. De fleste kan med succes bruge gråbrune nuancer eller endda guld med glimmer i. Så drop de matte øjenskygger, når det er effekten med de store øjne, du går efter, råder Jill Percia.

2) Krøl øjenvipperne

Når dine øjenvipper buer opad, så vil det automatisk gøre dine øjne mere synlige og dermed få dem til at syne større. Så brug altid en klassisk vippebukker, inden du lægger din mascara på for at få den bedste effekt.

3) Sæt fokus på dine underste vipper

For at åbne dine øjne op, bør du lægge en mørk, men skinnende skygge ved dine underste øjenvipper. Undgå dog at lægge en helt sort skygge, men vælg eksempelvis en chokoladebrun og skinnede skygge. Læg den med en smal børste, der er let at styre, så du følger linjen for dine underste vipper.

4) Lav katteøjne

Ved at lade din eyeliner gå cirka en halv centimeter længere ud end dine øjne, så forlænger og forstørrer du dine øjne. Det gør dem samtidigt mere sexede og katteagtige, og stilen blev især set i 1960’erne, men er stadig et fantastisk trick. Lad også øjenskyggen følge eyelineren ud over øjet, og put ekstra meget mascara på de yderste vipper for at understrege effekten.     

Sådan lægger du makeuppen til julefrokosten på fem minutter, se mere på Femina.dk

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip