Skoleelev blev anholdt, fordi han skrev, han havde dræbt en dinosaur

Den 16-årige Alex Stone blev forleden anholdt på Summerville High School i South Carolina. Hans forbrydelse bundede i, at han havde skrevet, han havde dræbt en dinosaur med en pistol. Det var tilsyneladende mere end skoleledelsen kunne tolerere, det skriver Fox News.

- Jeg fortryder det, for nu står det på min straffeattest, men jeg kan virkelig ikke se det forfærdelige i det, siger den 16-årige.

Alex’ mor er heller ikke synderligt imponeret over hverken skolen eller politiet.

- Jeg kunne forstå, hvis de bad ham om skrive den om, fordi han havde brugt ordet ‘pistol’, men en kæledyrsdinosaur? For det første, så findes der jo ikke dinosaurer. Dernæst er han jo slet ikke gammel nok til at kunne købe en pistol, siger den fortørnede mor, Karen Gray.

Da politiet ankom til skolen, gennemsøgte de elevens skab og hans skoletaske. Efterfølgende er han blevet suspenderet i tre dage.

Alex’ advokat sagde i forbindelse med sagen, ‘at der er tale om et perfekt eksempel på politisk korrekthed, der tilsidesætter al sund fornuft.’

Men hos politiet i Summerville forsvarer man fortsat anholdelsen.

- Anklagerne har ikke noget at gøre med dinosaurer eller skoleopgaver. Det drejer sig udelukkende om den anklagedes adfærd, siger Jon Rogers, talsmand for politiet. 

 

Dagens Gossip