Skoleinspektørs fantastiske brev til eleverne hyldes på nettet

Ronja Ryde

|

16/07/2014

Dagens topnyheder

En folkeskole i England er blevet helt overvældet af støtte, efter at deres inspektør sendte et temmelig usædvanligt brev ud til eleverne.

Det skriver The Guardian.

Brevet var en liste over alle elevernes seneste testresultater. Men i stedet for at nøjes med den sædvanlige formalia og listen med de tørre tal, havde inspektøren sendt nogle ekstra ord ud med resultaterne.

Han skriver til eleverne, at han er meget stolt af dem, fordi de har gjort deres bedste, og vist et stærkt engagement.

 -Men, skriver inspektøren videre;

- Vi er bange for, at disse tests ikke afspejler det, der gør jer alle helt specielle og unikke.

- De mennesker, der laver de her tests og giver karakterer for dem, kender jer ikke hver især, sådan som jeres lærere gør, sådan som jeg håber at komme til, og da slet ikke som jeres familier gør.

- De ved ikke, at du kan spille på et instrument, eller at du kan danse eller male. De ved ikke, at dine venner stoler på dig, og at din latter lyser op på selv den mørkeste dag.

En forælder tog et billede af det rørende brev, som eleverne på skolen i Lancashire havde fået med hjem.

Hun lagde det på Twitter, hvor det meget hurtigt er gået viralt.

Sarah Metcalfe, skolens sekretær, fortæller The Guardian, at skolen har været helt overvældet over den pludselige opmærksomhed.

Lancashire-skolens motto er “Lær at elske, elsk at lære”.

Billedet af det søde brev fra inspektøren har taget runder på de sociale medier siden i går morges, og flere brugere foreslår, at han overtager den ledige tjans som britisk undervisningsminister.

 

Have you seen the letter @BarrowfordSch sent their Primary School leavers @janegarvey1 @BBCWomansHour #TopMarks pic.twitter.com/B9TLcEVNQg

— Tina Boden (@MicroBizGirl) July 15, 2014