Skotte var tæt på at slå historisk golfrekord

12/10/2013 21:34

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Ingen har nogensinde gået en runde i 59 slag på Europa Touren, men den skotske golfspiller Scott Jamieson var lørdag tæt på i Portugal Masters.

Jamieson brugte blot 60 slag og strøg hele 50 pladser frem i den samlede stilling og er nu delt nummer to i turneringen i samlet 14 slag under par.

En overgang var Jamieson oppe at føre turneringen, men englænderen Paul Waring er nummer et. Waring er to slag bedre end Jamieson før søndagens afgørende finalerunde.

29-årige Jamieson lavede svimlende 11 birdies og blev den blot 17. spiller til at præstere en runde i 60 slag på European Touren.

Skotten havde chancen for at slå rekorden på 18. hul, hvor han med et chip forsøgte at lave endnu en birdie, men det endte med par på det sidste hul.

- Jeg troede, den gik i hul, men uheldigvis gik den tæt forbi hullet. Men jeg gav mig selv chancen på sidste hul, og så kunne jeg ikke bede om mere, siger Jamieson til Europa Tourens radiokanal.

Den bedste dansker er Søren Kjeldsen på en delt placering som nummer 23. Med en runde i banens par røg han 12 placeringer ned. Kjeldsen er samlet i otte slag under par.

/ritzau/