Skraldemand fik sparket, efter han blev fanget i at smide såret hund op i skraldebilen

En skraldemand er blevet fyret, efter han blev taget i at slæbe en skadet, men levende, hund hen ad fortovet og kaste den op i skraldebilen.

Jadson James Franca gjorde fortovet rent i den brasilianske by Presidente Figueiredo, da han ramte den herreløse hund med skraldebilen, skriver Daily Mail.

Læs også: Chokerende video: Dyremishandlere morer sig med at hænge hund

Skraldemanden standsede bilen og fæstnede en kæde om halsen på hunden, der øjensynligt havde brækket to af sine ben under sammenstødet.

Herefter slæbte han den pibende hund hen til skraldebilen og smed den op i maskineriet, hvor den blev kvast levende og først døde af sine kvæstelser flere timer senere.

En lokal fotograf fangede hele det groteske optrin med sit kamera, og billederne har siden floreret på nettet, hvor de har skabt vrede.

Den brasilianske tv-vært Xuxa, som her er kendt for at have datet fodboldstjernen Pele, delte det frygtelige foto med teksten:

- Denne lille hund, som ikke havde generet nogen, fik sine ben brækket og blev i smerte bundet og slæbt i halsen, før den brutalt blev myrdet ved at blive kvast levende i en lastbil af dette individ.

Læs også: Se de skønne billeder: Sådan har de vanrøgtede hunde det i dag

Byens borgmester, Neilson da Cruz, fortæller til Brasiliens A Critica, at skraldemanden er blevet fyret, og at renovationsfirmaet vil modtage en endnu uspecificeret bøde.

Han kritiserer også dem, der har taget de afslørende billeder uden at gribe ind.

Jadson James Franca selv fortæller, at han smed hunden op i bilen, for at gøre en ende på dens lidelser, efter han havde ramt den.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip