Skuespiller: Jeg købte jeans i tre størrelser

Det er næppe noget seerne har bemærket, når skuespillerinden Kaley Cuoco-Sweening uge efter uge er tonet frem på skærmen i hit-komedien "Big Bang Theory". Men ifølge stjernen selv har hun aldrig rigtig haft styr på det med vægten - før nu.

- Jeg er den slags pige, som altid har været nødt til at købe jeans i tre forskellige størrelser, fordi jeg aldrig vidste, hvordan min krop så ud fra dag til dag, afslører den 29-årige skuespillerinde i et interview med magasinet Shape.

Kaley Cuoco-Sweening er på forsiden af magasinet til oktober, og forud for fotoshootet har hun sørget for at stramme kroppen ekstra op.

- Jeg har aldrig arbejdet så meget for at se godt ud i hele min karriere. Men jeg har ikke sultet mig selv eller slået mig halvt ihjel med træning. Jeg har gjort det langsomt, og det har betalt sig, siger hun i interviewet.

Skuespillerinden har brugt masser af tid på yoga, og hun lægger ikke skjul på, at det er hårdt arbejde. Men ændringen af hendes kost og dårlige vaner har også haft stor betydning. Før spiste hun nemlig bare ligesom sin mand, Ryan Sweeting, som er professionel tennisspiller.

- Lige da vi blev gift, var det virkelig sjovt bare at spise ligesom ham. Vi kom ind i en vane, som vi kaldt sengetids-snack. Skufferne ved siden af sengen var fyldt med slik. Men det gik op for mig, at det bare var tankeløst indtag, hundredvis af kalorier jeg ikke engang tænkte over, indrømmer stjernen.

Nu har hun smidt alle de sukkerholdige sager fra skabene ud og ryddet ud i køleskabet.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip