Skuespiller joker med ny offentlig mega-løgn

Man må sige, at Joaquin Phoenix er skuespiller til fingerspidserne.

I 2010 løj han om sit karrierestop i filmbranchen til fordel for en karriere inden for rapmusik. Han lod sit skæg gro og optrådte bizart i medierne, men i virkeligheden var hele opførslen en del af et stunt til mockumentary-filmen "I'm Still Here." Genren er fiktiv dokumentar, og Phoenix forblev til stor overbevisning i rollen offentligt.

Og nu viser det sig, at Phoenix endnu en gang har joket med medierne.

Mandag aften fortalte den 40-årige skuespiller til "The Late Show with David Letterman," at han var blevet forlovet med sin yoga-instruktør, men tirsdag fortalte han så grinende, at det hele var en joke.

Direkte adspurgt om et "tillykke" var på sin plads i et interview med morgen-tv-programmet "Good Morning America," svarede Phoenix prompte nej.

- Jeg synes, at mit liv er så kedeligt, så det var noget spændende at fortælle, lød det fra skuespilleren, der meget apropos bare gerne vil elskes:

- Jeg vil bare gerne have, at publikum skal kunne lide mig, og de kan godt lide folk, der skal giftes, så derfor sagde jeg, at jeg skulle giftes, sagde Phoenix, der er klar til at spøge videre.

- Jeg kan sagtens blive forlovet igen, hvis du ønsker det, sagde skuespilleren til den lige så grinende tv-vært.

Næste gang, Joaquin Phoenix kan ses i de danske biografer, er fra den 12. februar 2015, hvor filmen "Inherent Vice" har premiere.

Annonceringen af den formodede forlovelse med yogainstruktøren mundede ud i, at Phoenix lagde sig på gulvet og lavede den bizarre påståede yoga-stilling "at tøjle grisen." Se den her: https://www.youtube.com/watch?v=tuN1yS9E9o0

Og se den efterfølgende afsløring af joken her: https://www.youtube.com/watch?v=wMRpdymn2LA

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip