Skuespillerinde får fjernet begge bryster

Den amerikanske skuespillerinde Rita Wilson deler nu ud af en svær hemmelighed. Hun har fået brystkræft, og skuespillerinden har derfor været igennem en stor operation, hvor hun har fået fjernet begge sine bryster. Det skriver People Magazine.

- I sidste uge undergik jeg en brystoperation og rekonstruktion, efter jeg fik konstateret brystkræft. Jeg er i bedring og vigtigst af alt, så forventes det, at jeg bliver helt rask. Det gør jeg fordi, at jeg opdagede det tidligt, har fantastiske læger, og at jeg blev tjekket en ekstra gang, siger Rita Wilson, der er gift med skuespilleren Tom Hanks.

Rita Wilson fik i første omgang at vide, at hun var helt rask, men hun følte sig ikke sikker. Derfor tog hun til en anden læge, der opdagede kræften. Hun opfordrer nu alle til at følge deres mavefornemmelse.

- Du har intet at tabe, hvis begge tjek viser det samme, men til gengæld har du alt at vinde, hvis den anden læge finder noget, der var overset. Tidlig diagnose er nøglen til at blive rask, siger hun.

Skuespillerinden er aktuel i stykket "Fish in the Dark" på Broadway, men hun har set sig nødsaget til at tage en pause, mens hun kæmper mod kræften. Hun afslørede, at hun vil være at finde på scenen igen den 5. maj.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip