Skuespillerinde gifter sig med kvindekæreste

Skrevet af admin

24/04/2014
Det er ikke til at vide, om der var tale om kærlighed ved første klik.Men ikke desto mindre har skuespillerinden Jodie Foster og fotografen Alexandra Hedison tilsyneladende dannet par siden sidste år. Og nu har de to valgt at sige ja til hinanden i ægteskabets tegn. Det fortæller en talsmand til E! News ifølge BBC News.Det er ikke første gang, at Fosters kommende brud danner par med en superkendis. Hun har tidligere været i et forhold med den kendte amerikanske Oscar-værtinde og komiker Ellen DeGeneres. Parret har indtil videre ikke ønsket at udtale sig om brylluppets detaljer, men det er sandsynligt, at det fandt sted i Jodie Fosters hjemstat Californien. Staten er nemlig én af blot 17, hvor samkønsægteskaber er lovlige.51-årige Jodie Foster benyttede sidste års Golden Globe-uddeling til at springe ud som homoseksuel til hele verden. Det kom dog næppe bag på mange, da hun i perioden 1993 til 2008 dannede par med den kvindelige filmproducer Cydney Bernard. Sammen nåede parret at få to børn.Newspaq

Dagens topnyheder

Det er ikke til at vide, om der var tale om kærlighed ved første klik.

Men ikke desto mindre har skuespillerinden Jodie Foster og fotografen Alexandra Hedison tilsyneladende dannet par siden sidste år. Og nu har de to valgt at sige ja til hinanden i ægteskabets tegn. Det fortæller en talsmand til E! News ifølge BBC News.

Det er ikke første gang, at Fosters kommende brud danner par med en superkendis. Hun har tidligere været i et forhold med den kendte amerikanske Oscar-værtinde og komiker Ellen DeGeneres.

Parret har indtil videre ikke ønsket at udtale sig om brylluppets detaljer, men det er sandsynligt, at det fandt sted i Jodie Fosters hjemstat Californien. Staten er nemlig én af blot 17, hvor samkønsægteskaber er lovlige.

51-årige Jodie Foster benyttede sidste års Golden Globe-uddeling til at springe ud som homoseksuel til hele verden. Det kom dog næppe bag på mange, da hun i perioden 1993 til 2008 dannede par med den kvindelige filmproducer Cydney Bernard. Sammen nåede parret at få to børn.

Newspaq