Skuffede polakker anker Champions League-exit til CAS

Polske Legia Warszawa giver ikke op så let. Efter at have tabt en appelsag ved det europæiske fodboldforbund Uefas appelinstans torsdag, har klubben besluttet sig for at gå hele vejen og gå til den internationale sportsdomstol (CAS).

- Det havde været bedst for fodbolden, hvis vi havde fået medhold. Men det ser ud som om, at procedurer er vigtigere, siger medejer Dariusz Mioduski til Sky Sports, der altså også citerer ham for at ville gå til CAS.

Legia slog Celtic med 6-1 sammenlagt i tredje kvalifikationsrunde til Champions League.

Men fordi den polske klub brugte en ulovlig spiller i form af Bartosz Bereszynski i slutminutterne af returopgøret, blev den taberdømt med cifrene 0-3 og røg derfor ud af turneringen.

Bereszynski skulle afsone to spilledages karantæne fra sidste års Europa League-turnering, og det troede Legia, at han gjorde i de to opgør mod St. Patrick's i anden kvalifikationsrunde.

Men fordi Bereszynski ikke var indskrevet i bruttotruppen til de kampe, var afsoningen endnu ikke sket, da Warszawa-klubben mødte Celtic.

Medmindre appellen hos CAS fører til et andet resultat, vil det ikke være første gang, at Celtic profiterer af en skrivebordssejr.

For tre år siden tabte holdet til schweiziske Sion, som dog blev taberdømt, fordi man havde benyttet hele fem ulovlige spillere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip