Skuffende Chelsea vinder efter gave fra bundhold

12/04/2015

Queens Park Rangers kan med rette ærgre sig godt og grundigt.

For bundholdet var på vej til at indkassere ét point mod topholdet Chelsea, der spillede en skuffende kamp på Loftus Road.

Det blev en stor fejl fra QPR's målmand Robert Green, der afgjorde kampen efter 86 minutters spil.

Med et udspark sendte han bolden i fødderne på en Chelsea-spiller, som førte bolden op ad banen, indtil den efter flot pasningsspil blev sendt tilbage til Cesc Fabregas, der sendte bolden forbi Robert Green.

Dermed stod der 1-0 til topholdet, som også blev kampens resultat.

Selvom det var top mod bund, var kampen vigtig for begge hold. Chelsea skulle bruge point for at holde et fremadstormende Arsenal-hold stangen, men topholdet leverede en skuffende første halveg.

Da de normalt foretrukne angribere Loic Remy og Diego Costa var skadede, blev der for første gang siden februar plads til Didier Drogba på toppen for Chelsea.

Genkomsten resulterede dog ikke i mål i første halveg, og derfor kunne hjemmeholdet QPR gå til pause med 0-0 og dermed forsatte kampen for at holde sig over nedrykningsstregen og forblive i Premier League.

Anden halveg begyndte lige så uinspireret, som første sluttede.

Den største chance faldt efter et lille kvarters spil, da Matt Phillips modtog bolden i feltet, svingede rundt og med venstrebenet sendte en kvalificeret afslutning mod Chelseas mål. Den blev dog afværget af målmand Thibaut Courtois.

Kampens resultat blev en gave for Chelsea, som nu ligger syv point foran Arsenal, der samtidig har spillet en kamp mere.

Om en uge skal Chelsea møde Manchester United, og ugen efter er der topbrag, når ligaens to øverste hold, Chelsea og Arsenal, møder hinanden på Emirates Stadium.