Skuffet AaB-træner: Vi var dumme og stressede

AaB fik søndag eftermiddag reddet et enkelt point hjem i de døende minutter mod oprykkerne fra AC Horsens.

Hjemme på Nordjyske Arena lignede det ellers et nederlag i Superliga-premieren, men efter 88 minutters spil fik nyindkøbet Markus Holgersson udlignet til slutresultatet 1-1.

AaB-træner Lars Søndergaards mandskab startede ellers spillemæssigt fremragende den første halve time, men nordjyderne tabte herefter initiativet.

- Jeg er skuffet, fordi vi lagde godt ud. Vi spillede rigtigt godt den første halve time og var stor-dominerende, men fik ikke scoret målet, der kunne åbne kampen, siger Lars Søndergaard.

- Det værste, der kunne ske for os, var, at de scorede på en dødbold efter pausen. Der vidste vi, det ville blive svært.

- 20 minutter efter målet sejlede vi. Der var vi dumme og stressede. Vi samlede os i de sidste ti minutter og fik vist god moral og fik til sidst scoret, siger AaB-træneren.

Også AaB-anfører Rasmus Würtz var skuffet over hjemmeholdets reaktion efter AC Horsens føringsmål, der blev headet ind efter 55 minutter.

- Vi har noget, vi skal arbejde med. Vi skal tro mere på vores koncept og egne evner, når modstanderen scorer, siger Rasmus Würtz.

- Vi spillede fremragende den første halve time og kom frem til de chancer, vi kunne forvente mod et hold, der stod langt tilbage.

- Jeg er trods alt glad for, at vi kom tilbage. Det havde været træls at tabe i premieren. Selvfølgelig er der noget, vi skal arbejde på, men jeg er fortrøstningsfuld, siger anføreren.

AaB skal i næste spillerunde en tur til Randers.

/ritzau/

 

Dagens Gossip