Sky: Eriksen skal have ny manager i Tottenham

Skrevet af admin

07/04/2014

Dagens topnyheder

Tim Sherwood er fortid som manager i den engelske Premier League-klub Tottenham. Det erfarer Sky.

Dermed skal den danske landsholdsspiller Christian Eriksen angiveligt have ny manager for anden gang i sin debutsæson i klubben.

Det er mindre end fire måneder siden, 45-årige Tim Sherwood fik jobbet som Tottenham-manager.

Han blev sat ind som manager i London-klubben, da André Villas-Boas blev fyret efter en række dårlige resultater. Fyringen skete efter 0-5-nederlaget til Liverpool 15. december.

Først fik Sherwood status som midlertidig manager, men kontrakten blev kort efter gjort permanent, så den skulle strække sig indtil sommeren 2015.

Sherwood havde nemlig succes fra start i jobbet. Holdet vandt fem af de første seks ligakampe under ham, men på det seneste har holdet oplevet et nyt formdyk.

Holdet har tabt fire ud af de seneste seks kampe og har næsten mistet muligheden for at slutte i top-fire og kvalificere sig til Champions League, der var sæsonmålet.

Holdet ligger lige nu på syvendepladsen med otte point til fjerdepladsen inden mandagens hjemmekamp mod Sunderland.

Sherwood har op til mandagens kamp sagt, at det er vigtigt at slutte sæsonen godt af.

- Det er en kamp ad gangen, og vi har seks pokalfinaler, inden sæsonen er slut. Det er vigtigt, at vi giver fansene noget optimisme inden næste sæson.

- Jeg kommer selv til at tage mine beslutninger. Hvis jeg går ned, gør jeg det på min måde, siger Sherwood ifølge Reuters.

/ritzau/