Slagen Silkeborg-Voel-træner: Vi faldt helt sammen

- Nogle gange falder man bare sammen og andre gange rigtig meget sammen.

Silkeborg-Voels cheftræner, Jakob Andreasen, havde ingen bortforklaringer, da klubbens håndboldkvinder torsdag aften havde tabt den første af to DM-kvartfinaler til Team Tvis Holstebro med 24-35 på hjemmebane.

- Vi havde håbet at kunne slippe med et nederlag på højst fire til seks mål eller være med til det sidste.

- Men vores forsvarsspil hang ikke sammen, efter vi havde byttet lidt rundt, og vores angrebsspil fungerede heller ikke. De stødte hårdt op på vores backer, og når vi kom til chancer, brændte vi for meget, siger Jakob Andreasen.

Han ved, at det samlede avancement er meget urealistisk. Nu handler det for oprykkeren om at slutte den gode sæson af i returkampen på udebane om en uge.

- Nu skal vi se noget video af kampen og træne for at stabilisere os og finde os selv. Og så kan vi forhåbentligt slutte den her fantastiske og unikke sæson af med et smil på læberne.

For det vindende hold scorede landsholdsspiller Ann Grete Nørgaard fem gange. Hun var overrasket over den store sejr.

- Jeg har stor respekt for det, Silkeborg har lavet i denne sæson og havde ikke troet, at vi kunne tage herned og vinde med 11.

- Det kunne vi, fordi vi var disciplinerede og fik lukket ned for deres store skytter, og så var vi selv skarpe i angrebet, siger Ann Grete Nørgaard.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip