Slagsmål endte fatalt: 44-årig mand dræbt af knivstik i Aalborg

Et slagsmål i en lejlighed på Aggersundvej i Aalborg natten til lørdag endte med knivdrab på en 44-årig mand. to personer endte efterfølgende i varetægtsfængsel frem til den 18. december, sigtet for drab.

Det drejer sig ifølge Nordjyllands Politi om en 31-årig mand og en 64-årig kvinde, der efter et længere grundlovsforhør ved Retten i Hjørring blev varetægtsfængslet frem til den 18. december.

De to sigtede har ikke kæret fængslingen til Vestre Landsret.

Ifølge Nordjyske.dk er de to varetægtsfængslede en mor og hendes søn, der begge nægter sig skyldige i drab.

Den 31-årige mands forsvarer forklarede ifølge Nordjysk i grundlovsforhøret, at hans klient ikke kunne huske noget, fordi han havde fået tæsk. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

Knivstikkeriet fandt sted omkring klokken 02 natten til lørdag.

- Vi får en anmeldelse om slagsmål i en lejlighed i det østlige Aalborg, og da vi kommer derud, finder vi to personer, der er ramt af knivstik, har vagtchef Lars Nørskov Jørgensen ved Nordjyllands Politi forklaret.

Den ene - en 44-årig mand - var alvorligt såret og blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset, mens den anden, der er 34 år, blev lettere såret og ikke var i livsfare.

Den 31-årige formodede gerningsmand stak af fra gerningsstedet, men blev anholdt kort tid efter. Derudover blev den 64-årig kvinde senere anholdt i forbindelse med knivstikkeriet.

Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke give flere oplysninger om, hvad der er baggrunden for slagsmålet i lejligheden, og hvorfor det udviklede sig til knivstikkeri.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip