Slut med dansefesten for badmintonspilleren

Fredag aften blev sidste gang på dansegulvet for badmintonspilleren Tine Baun, der nu er ude af Vild med dans.

I aftenens program var alle deltagernes bagparti ekstraordinært meget i fokus, da parrene skulle afprøve deres evner i den numserystende samba og den sensuelle rumba.

Men bevægelige hofter var ikke det eneste gennemgående tema ved fredagens danseshow.

Hver gang et par gik på gulvet, skete det nemlig til et hit fra en af landets gamle kendinge som Otto Brandenburg, Anne Linnet og Dario Campeotto. Dog spicet op med latinorytmer af programmets husorkester, så parrene kunne danse deres sydamerikanske danse til klassikerne.

Sangene fra nogle af Danmarks musikalske sværvægtere kunne dog ikke redde Tine Baun og Frederik Nonnemanns præstation.

Efter dommernes 14 point og seerstemmerne var lagt sammen, skulle de to derfor i omdans med skuespilleren Besir Zeciri og Mie Moltke.

Men heller ikke dér, imponerede Tine Baun og Frederik Nonnemann tilstrækkeligt med deres samba til at fortsætte i konkurrencen.

Parret måtte derfor forlade Vild med dans som sæsonens fjerde par.

Meget bedre, for ikke at sige rigtig godt, gik det endnu engang for parret Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst, der modtog sæsonens første ni-tal og indtil videre højeste pointsats fra dommerne. De to scorede nemlig 33 point for deres samba.

I dommernes top tre kunne man også finde skuespilleren Johannes Nymark og Claudia Rex, der modtog 28 point for deres rumba, samt parret Line Kruse og Michael Olesen, der dansede sig til 27 point, ligeledes for en rumba.

Der er nu otte deltagere tilbage i Vild med dans.

Finalen finder sted i Horsens lørdag den 28. november.

Newspaq

 

Dagens Gossip