Slut med dansen: Det er ikke gået op for mig

Håndboldspilleren Katrine Fruelund og partneren Aslak Amtrup fik aftenens laveste point af dommerne denne fredag i Vild med dans.

Den samlede karakter blev 10, og seernes stemmer var ikke nok til at redde parret, der dermed har danset deres sidste dans i konkurrencen.

- Det er noget pis. Jeg er mega skuffet. Det er virkeligt træls. Det er nærmest ikke gået op for mig endnu, at vi er røget ud.

- Vi havde ikke forberedt os på det, for man håber selvfølgelig på det bedste, men vi vidste da godt, at det skulle ske på et tidspunkt, siger Katrine Fruelund, da Ritzau Fokus møder hende efter showet.

Tidligere har den professionelle danser Aslak Amtrup stået i Vild med dans-finalen i Libanon hele tre gange. En finaleplads blev det altså ikke til i denne omgang, hvor han havde sin danske Vild med dans-debut.

Ifølge parret gik deres omdans en del bedre end deres første forsøg. Katrine Fruelund lavede nogle trin forkert, og det betød, at hun blev distraheret og ikke kunne gøre sit bedste.

- Det var selvfølgelig ærgerligt, men det handlede bare om at komme op på hesten igen. Vi fik da heldigvis vist, hvad vi kunne i omdansen. Det var desværre bare ikke nok, siger Aslak Amtrup.

Håndbolddarlingen er glad for sin deltagelse, og hun er blevet bidt af dansen. Derfor håber hun på, at hun kan hive kæresten Kristian med ud på dansegulvet.

De resterende ni par kan opleves igen næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip