Småsyg Ottesen fulgte planen og er i finalen

Ikke bruge for mange kræfter på udturen og så ellers prøve gaspedalen af på vej hjem. Nogenlunde sådan lød opskriften for Jeanette Ottesen, da hun skulle kvalificere sig til finalen på 100 meter butterfly.

Og det gjorde hun så. Uden at bruge alt for mange kræfter svømmede hun næsthurtigste tid - 57,45 sekunder - og har dermed en af de eftertragtede midterbaner i fredagens finale.

- De første 50 meter var ret nemme, og så trykkede jeg til på vej hjem. Det er et godt tegn, og det er også sådan, jeg skal svømme den i morgen.

- Men der er det selvfølgelig en helt anden situation, fordi der er medaljer på spil, og så er der nogle andre mekanismer, der træder i kraft, siger Ottesen.

Den fine tid blev sat på trods af, at hun ligesom et par andre svømmere fra det danske hold har døjet med en madforgiftning i løbet af dagen.

- Jeg har haft lidt dårlig mave og har det stadigvæk. Jeg tror, at det er buffeten på hotellet, der er skyld i det.

- Det er selvfølgelig ubehageligt og tærer på energien. Jeg er meget træt, så jeg håber, at en god nats søvn kan gøre noget ved det, siger Jeanette Ottesen.

Hendes store svenske rival, Sarah Sjöström, satte bedste tid i 59,39 sekunder.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip