Snedig skuespiller tweetede under fødsel

Skuespillerinden Kerry Washington vier i ordets bogstaveligste forstand livet til sit arbejde.

Mens den 38-årige skuespillerinde havde veer under fødslen af datteren Isabelle Amarachi, postede hun tweets om aftenens udgave af successerien "Scandal," hvor hun spiller den kvindelige hovedrolle.

Det røber den Emmy- og Golden Globe-nominerede tv-stjerne i et interview med magasinet "The Edit."

- Hver torsdag sendte jeg tweets ud om aftenens episode, og hvad jeg gerne ville fortælle om den. Jeg tweetede endda i de tidligere stadier af mine veer, afslører Washington om sine beskeder, der også var del af en snedig plan for at ikke at vække unødig nysgerrighed.

- Jeg tænkte, at hvis jeg blev fuldstændig stille på de sociale medier, så ville folk regne ud, at jeg var på hospitalet, forklarer skuespillerinden, som fik datteren med sin amerikanske fodboldspiller-mand Nnamdi Asomughai i april sidste år.

"Django Unchained"-skuespillerinden har en helt særligt opdragelsesfilosofi over for datteren, som er opkaldt efter Washingtons bedstemor.

- Jeg vil gerne have, at Isabelle ved, at hun bliver hørt og set af mig. Når jeg ser på nogle af de fejltrin, jeg selv har begået, skyldtes de, at jeg bare gerne ville have opmærksomhed, som jeg var bange for, jeg ikke ville få, erkendte skuespillerinden over for magasinet Marie Claire i midten af marts.

Den politiske thriller-serie "Scandal" kører i øjeblikket på sin fjerde sæson med Washington i hovedrollen som den benhårde spindoktor Olivia Pope.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip