Snestormen rammer kun få SAS-passagerer

Mens man i USA aflyser fly i massevis på grund af den bebudede snestorm i den østlige del af landet, er flytrafikken stort set uberørt herhjemme.

SAS fortæller, at man bortset fra en enkelt aflyst afgang fra Stockholm holder flyplanen.

- Det er kun New York, der er problemet i forhold til sneen, og her er de store snemasser indtil videre udeblevet.

- Så indtil videre fastholder vi vores afgange med undtagelse af afgangen fra Stockholm, der er aflyst, siger Trine Kromann-Mikkelsen, der er pressechef for flyselskabet.

Når snestormen alligevel har givet ekstra sved på panden, skyldes det at mange SAS-passagerer har fået aflyst de afgange, der skulle bringe dem videre rundt i USA.

- Mange amerikanske flyselskaber har måttet aflyse indenrigsafgange, og derfor har vi brugt nogle kræfter på at ombooke de passagerer, der skal videre fra New York.

- Som det ser ud lige nu, er alt, som det skal være. Men vi ved selvfølgelig ikke, hvad der sker i løbet af dagen, siger pressechefen.

SAS har personale i New York, der konstant holder øje med vejret og flytrafikken, så man vil kunne reagere hurtigt, hvis vejrudsigterne ændrer sig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip