Sønderjyske-anføreren storroser sin keeper

1-1 bliver igen og igen resultatet, når Sønderjyske er på banen i Superligaen.

For syvende gang i de otte seneste kampe blev det til en 1-1'er, da sønderjyderne søndag var på besøg hos FC København i Telia Parken.

FC København havde ellers længe kurs mod sejren takket være Nicolai Jørgensens mål kort før pausen, men med 10 minutter igen sikrede Niels Lodberg 1-1.

- Jeg synes, vi spillede en rigtig, rigtig god første halvleg. På nær lige de sidste fem minutter, hvor de scorede. Det var en spand kold vand i hovedet på os efter at have leveret en god halvleg, siger anfører Lodberg.

- Vi må så sige, at FCK fik lagt et tryk på os i anden halvleg, men Marin Skender holdt os inde i kampen. Heldigvis fik vi så til sidst puttet den ind, så det var et dejligt point.

Målet kom efter et frispark, som Lodberg i flyvende stil headede ind bag Stephan Andersen i FCK-målet.

- Det var super dejligt at se den gå ind. Jeg var meget overrasket over, at jeg fik min store krop ned i den stilling. Det var jo på grænsen til det akrobatiske, smiler Lodberg.

FC København havde inden Lodbergs mål masser af chancer til at øge føringen, men Marin Skender i Sønderjyske-målet stod i vejen.

- Det er altid rart med kampe, hvor man har meget at lave, men hvor det slutter med en succes, som jeg mener et point mod FC København er. FCK er for mig det bedste hold i Danmark, siger Skender.

- Jeg er rigtig glad for kampe, hvor der er meget at se til. Det er faktisk sværere at spille kampe, hvor man kun ser bolden en gang eller to i løbet af kampen. Jeg kan godt lide, når vi bliver presset og der kommer afslutninger. Så lever jeg.

Sønderjyske har spillet uafgjort i 9 af klubbens 13 kampe hidtil i superligasæsonen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip