Sønderjyske-boss freder sin cheftræner

Skrevet af admin

28/10/2013

Mest læste i dag

Det er over en måned siden, at Sønderjyske er gået fra en fodboldkamp uden at tabe den. Og inklusive pokalturneringen er seks af de seneste syv kampe endt med et nederlag.

Men det får ikke cheferne i Sønderjyske til at trække våben mod cheftræner Lars Søndergaard.

- Vi kan ikke ændre på noget, fordi vi taber en fodboldkamp. Vi spiller den fodbold i Sønderjylland, som der er penge til. Vi kan ikke lave noget på balancen på 20-30 millioner kroner, som man kan andre steder.

- Vores filosofi er, at tingene skal være rentable og så spiller vi efter det. Men det skal da allerhelst være i Superligaen, siger sportschef i Sønderjyske, Ole Nielsen.

Og hovedpersonen selv føler da heller ikke sædet brænde under sig.

- Der er altid et stort pres, især fra en selv. Vi vil alle sammen gerne vinde, og jeg søger også med lys og lygte efter den opskrift, der kan få stimen vendt. Men jeg tænker ikke så meget over det, jeg passer mit arbejde, siger Lars Søndergaard.

Det er langt fra første gang, at Sønderjyske bliver spået til nedrykning. Men i de tidligere sæsoner er holdet gået fri.

- Jeg har da oplevet bedre tider, men er også sikker på, at hvis vi arbejder hårdt, så vender vi skuden. Det har vi bevist før i Sønderjyske, siger Lars Søndergaard.

Sønderjyske ligger sidst i Superligaen.

/ritzau/