Sønderjyske forlænger med succesmålmand

I to år har kroaten Marin Skender været en sikker sidste skanse for Sønderjyskes superligahold, og det kan nu fortsætte i yderligere to år.

Onsdag meddelte klubben, at den har forlænget kontrakten med målmanden, så den løber frem til sommeren 2016.

Skenders vilje til at gå forrest samt kroatens kompetencer som keeper, fik sportschef Hans Jørgen Haysen til at tilbyde en ny kontrakt.

- Marin Skender ser bedre ud end nogensinde, han er aldrig skadet og trives i øvrigt godt sammen med familien i Haderslev. Det var derfor også indlysende, at vi skulle forlænge samarbejdet med yderligere en sæson.

- Marin Skender er fantastisk ambitiøs og målrettet i sin tilgang, og han går foran med sit eksempel på træningsbanen. Han er en intelligent og god rollemodel, der leder på sin helt egen måde, siger Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

35-årige Skenders stabilitet understøttes af, at han ikke missede et eneste spilleminut i den forgangne sæson. Det har han heller ikke i den nuværende, hvor Sønderjyske foreløbig ligger på niendepladsen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip