Sønderjyske glæder sig over tæt kamp om slutspilspladser

Hos Sønderjyskes håndboldherrer handler det om at holde tungen lige i munden i denne tid.

Sønderjyderne er uden sejr i de seneste fem kampe, og efter en fantastisk indledning på sæsonen er der nu blot et point ned til niendepladsen, der netop ikke udløser en plads i slutspillet.

Men Sønderjyske-træner Morten Henriksen mener ikke, at holdet har underpræsteret. Han tolker derimod den hidsige kamp om slutspilspladserne som et sundhedstegn for ligaen.

- Det snerper i den grad til, og det er jo positivt for ligaen. Vi skal ikke kigge lang tid tilbage for, at man diskuterede, om slutspillet kun skulle indeholde seks hold. Nu er der mange hold, der kvalitativt kan spille med om pladserne.

- For vores vedkommende er det egentlig ikke sådan, at jeg resultatmæssigt er skuffet over andet end vores uafgjorte opgør ude mod TMS Ringsted. Vi har haft nogle kampe, hvor vi faktisk har fået hævet vores defensive indsats, siger Morten Henriksen til Ritzau.

Han kan se frem til et vigtigt opgør mod GOG onsdag aften. Sydfynboerne er tre point foran Sønderjyske, men det første opgør mellem de to hold endte med en 27-26-sejr til sønderjyderne.

- GOG er netop et af de hold, som vi gerne vil måle os med, og vi var rigtig stolte over at slå dem i Gudme, selv om det var på et hængende hår. Så vi vil på hjemmebane selvfølgelig også gerne have point på kontoen mod dem.

Morten Henriksen forventer en hæsblæsende kamp, hvor GOG's berygtede kontrafase skal besvares med kontant sønderjysk forsvarsspil.

- Der bliver sandsynligvis tryk på. Vi vil - uden at det skal lyde alt for kedeligt - holde fast i nogle af de ting, som har fungeret for os på det seneste, hvor vi har været en smule mere aggressive og tacklende i vores forsvarsspil. Det har klædt os, fastslår træneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip