Sønderjyske halter mod redning efter 1-1 mod Randers FC

19/05/2015

Sønderjyske tog et forsigtigt skridt mod overlevelse i Alka Superligaen. Mens Randers FC satte et vigtigt skridt til i bestræbelserne på at true Brøndby i kampen om bronze.

Mandagens sene kamp i Superligaen endte 1-1 i Haderslev, og det havde Sønderjyske mest grund til at være tilfreds med.

Holdet scorede et heldigt mål tidligt i kampen, hvor Randers FC yderst kontroversielt også fik underkendt en scoring for offside.

Marvin Pourié scorede til 1-0 efter otte minutter, da hans afslutning ramte Randers-forsvareren Mads Agesen og gik i mål.

Randers-spilleren Elmar Bjarnason burde også have været noteret for en scoring, da han sendte bolden i mål, men helt uforståeligt blev scoringen underkendt for offside.

Efter en halv time fik gæsterne, der var ramt af tre karantæner, alligevel udlignet til 1-1.

Den snu angriber Djiby Fall sneg sig fri af sin markering og headede ugeneret udligningen i mål.

Randers var dominerende rent spillemæssigt, men Sønderjyske havde alligevel en del gode muligheder.

Ikke mindst Marvin Pourié burde have scoret, for eksempel da han 18 minutter før tid headede bolden forbi mål, men det blev ved 1-1.

Det var Sønderjyskes tredje uafgjorte kamp på stribe. Holdet er uden sejr i syv ligakampe i træk, hvor holdet kun har hentet fire point.

Sønderjyske har 33 point og ligger tredjesidst i Superligaen med fire runder tilbage.

FC Vestsjælland er næstsidst med 28 point, men har ramt en god formkurve, så det kan blive en hård kamp for træner Lars Søndergaard at sikre Sønderjyske overlevelse, inden han efter sæsonen tager til AaB.

Randers FC er nummer fire med 45 point, tre point færre end Brøndby på tredjepladsen.