Sønderjyske henter tometermand i Sverige

I håndboldklubben Sønderjyske fortsætter oprustningen til den kommende sæson i herrernes bedste række, og endnu en brik til holdkortet er nu på plads.

Klubben har denne gang haft øjnene rettet mod den svenske liga, hvor man har fundet garderhøje Mattias Thynell i Sävehof. Han har skrevet under på en toårig kontrakt.

Den 25-årige svensker kan fremvise et spændende cv med både U- og A-landskampe, og Sønderjyskes træner, Morten Henriksen, er tilfreds med det, han har set og hørt om den nye venstre back.

- Vi har i Mattias Thynell fundet en tovejsspiller, der kan bidrage med opgaver i såvel forsvaret som angrebet. Forsvarsmæssigt kan han dække både en toer- og en treer-position i et 6-0 forsvar.

- Angrebsmæssigt rager han jo godt op i landskabet, hvor hans 201 centimeter kombineret med hans teknik giver en spændende skudafvikling. Oven i hatten har han en god bevægelighed og et godt blik for sine medspillere.

- Vi har set efter en spiller af høj kvalitet, der både kan styrke vores bagkæde angrebsmæssigt, og som også kan bidrage med noget tyngde med opdækning i forsvaret, siger Morten Henriksen til klubbens hjemmeside.

25-årige Mattias Thynell ser frem til at spille i den danske liga og til at møde de nye kolleger i Sønderjyske:

- Det er et vigtigt skridt for min udvikling som spiller, og ikke mindst kan det også bidrage til, at jeg igen får en chance for at spille på det svenske landshold.

- Mit billede af Sønderjyske er, at det er en meget professionel klub på alle niveauer. Det tiltaler mig også, at klubben har visioner for fremtiden, siger svenskeren.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip