Sønderjyske tager til Brøndby for at vinde

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

Sønderjyskes sølvfest blev udskudt, da klubben torsdag aften snublede på hjemmebane ved at spille 1-1 med Randers FC i Alka Superligaen.

Med resultatet er Sønderjyske tre point foran FC Midtjylland på tredjepladsen i ligaen, og ét point i søndagens udekamp mod Brøndby vil derfor være nok til at sikre Haderslev-klubben det første sæt sølvmedaljer nogensinde.

Ifølge assistenttræner Peter Enevoldsen tager Sønderjyske dog til Brøndby for at hente alle tre point.

- Hvis vi tager til Brøndby Stadion for at forsvare den hjem, så taber vi kampen. Vi skal spille for at vinde, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi også gør på søndag, siger Peter Enevoldsen.

Han stod i spidsen for Sønderjyske mod Randers, da Jakob Michelsens kone gik i fødsel kort før kampstart.

På søndag er cheftræneren dog tilbage i trænersædet, og det skal fejres ved at tage sølvet med hjem til Sønderjylland.

- Det er sjovere at vinde sølvet, når Jakob også er med. Jeg håbede faktisk lidt for hans skyld, at vi ikke ville vinde det mod Randers. Han fortjener at være en del af det, så det passer mig fint, at vi kan afgøre det på søndag, siger Peter Enevoldsen.

Francis Dickoh, der scorede sit første mål i Sønderjyske-trøjen i kampen mod Randers, ser også frem til søndagens kamp mod Brøndby, hvor han vil afslutte en fantastisk sæson med at snuppe sølvmedaljerne.

- Man tager ikke bare til Brøndby Stadion og napper tre point, men jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle ride videre på den bølge, som vi har haft i denne sæson.

- Vi har de bedste kort på hånden til at snuppe sølvmedaljerne, og derfor vil det selvfølgelig også være skuffende, hvis det mislykkedes, siger Francis Dichoh.

/ritzau/