Sønderjyske-træner: Mangler fire point for sølv

admin

426 uger siden

|

21/05/2016

Dagens topnyheder

Meget skal gå galt, hvis ikke Sønderjyske for første gang nogensinde skal ud og repræsentere de danske farver i Europa League-kvalifikationen.

Efter fredagens sejr over OB kan en plads i top-fire kun glippe, hvis Sønderjyske taber sæsonens sidste to kampe, mens Brøndby og AaB begge vinder deres sidste tre, og FC Midtjylland vinder deres kampe mod Randers FC og FC Nordsjælland.

Træner Jakob Michelsen vil dog ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt.

- Der er sikkert før sket vildere ting end det scenarie, men i forhold til Europa er sandsynligheden større for, at vi kommer i Europa, end at vi ikke gør.

- Men vi kigger ikke kun på Europa. Vi vil gerne slutte så højt som muligt, og der er stadig lang vej endnu. Der skal formentlig fire point til, hvis vi skal stå med sølvmedaljerne, siger Michelsen.

At det nu nærmest er svært for Sønderjyske at undgå kvalifikation til Europa, passer topscorer Johan Absalonsen ganske glimrende.

- Det er dejligt at have det sådan. Hellere det, end at vi er tvunget til at vinde de sidste to kampe.

- Men for os handler det om at få seks point i de sidste to kampe. Og gør vi det, kommer vi både i Europa og får sølvmedaljer. Det satser jeg på, siger Absalonsen.

For målmand Marin Skender kommer sæsonens succes og den mulige kvalifikation til Europa League ikke som en overraskelse.

- Jeg kan ikke sige, at jeg forventede det, men jeg kan heller ikke sige, at jeg ikke gjorde. Jeg har hele tiden håbet på en sæson som denne, og jeg har hele tiden troet på, at det kunne lade sig gøre.

- Så jeg er ikke overrasket, men det gør det ikke mindre fedt at stå i denne situation, siger Skender.

Sønderjyske møder i sæsonens sidste to kampe Randers FC og Brøndby.

/ritzau/