Sønderjyske-træner om 1-2: Til at brække sig over

Sønderjyske så længe ud til at få vigtige superliga-point med hjem fra udekampen hos Esbjerg, men en scoring på en flot helflugter af unge Casper Nielsen gav Esbjerg en 2-1-sejr.

- For alle tilskuerne var det jo et flot mål, og jeg skal ikke tage noget fra Casper, men for os var det til at brække sig over. Man står med en meget ærgerlig følelse, siger Sønderjyske-træner Lars Søndergaard.

- Det er en clearing, hvor Niels Lodberg blev skubbet, og han fik ikke bolden væk, pludselig lå den så i netmaskerne, siger han om det afgørende mål.

Gennem næsten hele kampen sad Esbjerg på spillet, men målchancer var der ikke mange af.

- Kampen forløb vel som begge trænere havde proklameret. Esbjerg havde sikkert ønsket, at de kom til flere målchancer, men de fik reelt ingen. De scorede dog via to perlemål, siger Lars Søndergaard. En af de spillere, som tog et stort slæb i Sønderjyskes defensiv, var en velspillende Pierre Kanstrup.

- Vi var farlige på kontra og havde godt styr på Esbjerg, men de scorede to sindssygt flotte mål. Det første mål var måske et lidt tyndt frispark. Scoringen til 2-1 rammer han vel kun sådan én gang på 10 år. Surt at det lige skulle være i dag, siger Pierre Kanstrup.

Med nederlaget har Sønderjyske to point ned til Viborg under nedrykningsstregen. Viborg tager torsdag imod FC København. Bundproppen AGF er tre point efter Sønderjyske og spiller hos FC Vestsjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip