Sønderjyske-træner undskylder dommerkritik på Twitter

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard beklager på klubbens hjemmeside, at han i forbindelse med søndagens superligakamp mellem FC København og Randers FC på Twitter rettede skarp kritik af dommer Anders Poulsens kendelser i Telia Parken.

- Det er vigtigt for mig at understrege, at mine kommentarer på Twitter ikke skal opfattes således, at jeg stiller spørgsmål ved Anders Poulsens integritet som dommer i Superligaen.

- Det har på intet tidspunkt været hensigten, at mine kommentarer skulle opfattes som et personangreb, og det vil jeg gerne beklage over for Anders Poulsen.

- Min hensigt var at få en debat om dommerkendelser, som i flere tilfælde har været tvivlsomme, hvilket efterfølgende har haft konsekvenser for udfaldet af kampe. Det fik jeg ikke formuleret i mine udtalelser på Twitter, og det vil jeg igen gerne beklage, siger Søndergaard.

Træneren skrev følgende på Twitter:

- Anders Poulsen??? Undlader rødt til Gislason (FCK-spiller Rurik Gislason, red.), derefter billigt straffe. Skal han dømme i Kbh?

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip