SønderjyskE's Henrik Bødker solgt øjeblikkeligt til Vejle Boldklub Kolding

Superligaklubben SønderjyskE har med omgående virkning solgt midtbanespilleren Henrik Bødker til Vejle Boldklub Kolding. Det sker på en treårig kontrakt.

I følge Sportschef Ole Nielsen sker klubskiftet på det helt rigtige tidspunkt.

- Tiden var inde til at Henrik Bødker skulle prøve sig af i en anden klub. Han har været i SønderjyskE siden juli 2008, og kampen om stampladserne på vores midtbane bliver stadig hårdere. Vi vil gerne takke Henrik Bødker for hans store indsats og ikke mindst hans fighterhjerte. Vi ønsker ham lykke til med de nye udfordringer i Vejle, slutter Ole Nielsen.

Der er glæde hos Vejle Boldklub Kolding over, at man har sikret sig Henrik Bødker:

- Vi har fulgt Henrik Bødker gennem længere tid, og vi glæder os over, at det er lykkedes at tilknytte ham til Vejle Boldklub Kolding. Henrik Bødker er en hårdtarbejdende midtbanespiller med en stor erfaring fra Superligaen, og han er altid garant for en 100 procents indsats. Jeg er sikker på, at han vil kunne bidrage med meget til truppen i den benhårde oprykningskamp, der venter i foråret, siger sportschef i Vejle Boldklub Kolding Mads Bro Hansen.

Midtbanespilleren står noteret for i alt 127 Superligakampe.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip